Moi!

Olemme todennäköisesti monelle turkulaiselle ja lähiympäristön asiakkaalle tuttuja, sillä työkokemusta meillä on yhteensä jo 50 vuoden ajalta! Tammikuusta 2018 lähtien meitä yhdistää uusi nimi:

Tulkkauspalvelu Meilan

Toimimme jatkossakin täl ja tois pual jokke, mutta hurautamme autolla tarvittaessa vähän kauemmaksikin tai jopa ilmojen halki toiseen maahan!

 
 
 
johanna_heino.jpg

Moikka, olen Johanna!

 • Viittomakielen tulkki
 • Viitotun puheen tulkki
 • Kuurosokeiden tulkki
 • Viittomaopettaja

viittomakieli, viitottu puhe, taktiili viittomakieli, taktiili viitottu puhe, puheentoisto ja haptiisit

perustason englanti

040 565 1992

heino.tulkkausmeilan@gmail.com

Olen valmistunut viittomakielen tulkiksi 1998 Turusta. Näinä 19 vuotena minulle on ehtinyt kertyä monipuolinen kokemus erilaisista tulkkaustilanteista sekä asiointi- että opiskelutulkkauksissa. Olen toiminut opiskelutulkkina useissa eri oppilaitoksissa ja monilla aloilla. Nyt toimin tulkkaamisen lisäksi myös esimiehenä Tulkkauspalvelu Meilanissa.

Minulle on tärkeää asiakkaan aito ja arvostava kohtaaminen. Jokainen tulkkaustilanne on ainutkertainen, arvokas ja haluan tehdä  parhaani, jotta tulkkauskokemus on miellyttävä ja sujuva.

Vapaa-aikana nautin liikunnasta, luonnosta, käsitöistä sekä hyvästä ruoasta rakkaiden ihmisten kanssa.

Nähdään!

 

 
Kati_Uusitupa.jpg

Moi, olen Kati!

 • Viittomakielen tulkki amk
 • Viitotun puheen tulkki
 • Puhevammaisten tulkki
 • Viittomaopettaja

viittomakieli, viitottu puhe, puheentoisto

044 758 0082

uusitupa.tulkkausmeilan@gmail.com
 

Olen valmistunut viittomakielen tulkiksi 2002 ja puhevammaisten tulkiksi 2016. Yli 15 vuoteen mahtuu tulkkauskokemusta monenlaisista asioimis- ja opiskelutulkkaustilanteista. Tulkkaan mielelläni erilaisia kulttuuri- ja vapaa-ajan tilanteita, työelämä sekä terveys- ja hyvinvointialan tilauksia. 

Työskentelen mielelläni kaikenikäisten asiakkaiden kanssa, mutta lapsille tulkkaan erityisen mielelläni. Minulla on paljon kokemusta erityislasten ja heidän perheiden kanssa työskentelystä. Opetan viittomia lapsille, aikuisille, eri alojen opiskelijoille ja ammatissa työskenteleville.

Tykkään luonnosta, puutarhan hoidosta, geokätköilystä, askartelusta ja kaikenlaisesta muusta käsillä tekemisestä.

Tapaamisiin!

 
elina.jpg

Hei, olen Elina!

 • Viittomakielen tulkki amk
 • Viitotun puheen tulkki
 • Kuurosokeiden tulkki

viittomakieli, viitottu puhe, taktiili viittomakieli, taktiili viitottu puhe, puheentoisto ja haptiisit

044 758 0081

pulkkinen.tulkkausmeilan@gmail.com

Olen valmistunut viittomakielen tulkiksi 2003. Siitä lähtien olen tehnyt monipuolisesti sekä asioimistulkkausta että opiskelu-tulkkausta. Opiskelutulkkauksesta minulla on laaja kokemus aina peruskoulusta yliopistoon ja kaikkea siltä väliltä.

Tulen toimeen kaiken ikäisten asiakkaiden kanssa. Minusta on kiva kohdata uusia ihmisiä ja tavata vanhoja tuttuja asiakkaita. Minulle on tärkeää, että asiakas saa laadukasta tulkkauspalvelua ja minä osaltani teen parhaani, jotta tämä toteutuisi.

Vapaa-ajallani tykkään käydä kuntoilemassa, sienestämässä ja askarrella.

Toivottavasti nähdään!