Opetus

 

Kaikki saavat kommunikoida!

Tulkkauspalvelu Meilanilta voit tilata viittoma- ja kommunikaatio-opetusta perheille sekä erilaisille ryhmille. Meiltä saat myös asiantuntevaa ohjausta viittomien käyttöönottoon arjessa ja työssä. 

Kaikilla on oikeus tulla kuulluksi!

Tulkkauspalvelu Meilanilla toimii 2 ammattitaitoista viittomaopettajaa: Johanna Heino ja Kati Uusitupa. Molemmilla opettajillamme on yli 15 vuoden kokemus viittomien opettamisesta. Meillä on kokemusta monenlaisista erityisistä ja eri-ikäisistä oppijoista. Olemme opettaneet erilaisia perheitä, päiväkoti- ja lapsiryhmiä sekä eri alan opiskelijoita ja ammattilaisia. Opettajamme suunnittelevat kaikki viittomaopetustuokiot asiakkaan yksilölliset tarpeet ja toiveet huomioiden. Rennossa ja turvallisessa oppimisympäristössä on mahdollista oppia ja lupa tehdä myös virheitä. Tehtävämme on edistää tasavertaista kommunikointia.

 

PERHEOPETUS

Pienenkin asia on tärkeä!

Aina kieli ei kehity toivotulla tavalla. Joskus tueksi tarvitaan käsiä tai kuvia. Kotikunnan sosiaalitoimi myöntää viittomaopetusta perheille vammaispalvelulain nojalla. Opetuspäätöstä varten perheen on toimitettava lääkärin tai puheterapeutin lausunto oman kunnan sosiaalitoimen vammaispalveluun. Sopeutumisvalmennuksena myönnettävä viittoma- tai kommunikaatio-opetus on perheille maksutonta. Perheopetus voidaan järjestää perheen kotona tai esimerkiksi lapsen hoitopaikassa.